Que és la jornada primaveral?

La primavera ja és a tocar i amb ella tot comença a brotar de nou, el cor sembla que batega amb més intensitat i mentre l'escalfor del Sol acaricia la nostra pell, ens recorda que és hora de deixar d'hivernar per tornar a viure amb més llum els dies que venen.

Aprofitant aquesta energia, des d'FP de l’Intermunicipal s'aposta per repetir la Jornada Primaveral, cercant consolidar aquesta celebració de jornada sencera a la tarda. El dimarts 23 d'abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, l'Institut es capgirarà de dalt a baix. Deixarem de banda les classes i el centre s'omplirà de propostes culturals i esportives organitzades per professors, alumnes, ex-alumnes, familiars i voluntaris. Aprendrem des d'un altre lloc, amb una altra manera de ser, una altra manera d'estar, junts i en reciprocitat.

Quan i on es faran?

La jornada primaveral es farà el dimarts 23 d'abril. Ens trobarem a l'institut intermunicipal i seguidament anirem cap als nostres respectius tallers i activitats. L'horari serà:
Des de les 15:30 fins a les 17:30 seguidament farem les activitats que seran des de les 18:00 fins a les 20:00. Per finalitzar, tindrem des de les 20:20 fins a les 21:40 concerts, espectacles i festa grossa. Us hi esperem!